torstai 27. marraskuuta 2014

Uusia keittiövälineitä

Ruoan laitto on taidetta, mutta se voi myös olla hauskaa. Olen aina ollut innostunut vähän erilaisista tavaroista. Tavalliset lasiset öljypullot eivät minua sytytä, mutta tämä micro barrel on ihan toista maata. Ensinnäkin se on punainen. Se näkyy hyvin pöydällä. Toisekseen se todella on tynnyrin muotoinen, joten siitä on hyvä pitää kiinni. Se on uudelleen täytettävissä. Ja jos joskus siihen kyllästyn, se on kierrätettävissä ilman sen suurempia ongelmia.

On ollut kiireinen kesä ja syksy, joten en ole ehtinyt käpäliäni juuri näppäimille pistää. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi paljon leiponut, neulonut, nyplännyt, virkannut, vääntänyt rautalangasta tms. Jotenkin vain tämä päivittäminen on jäänyt.

Mami makailee vatsataudissaan hiljaksiin, joten nyt minulla on aikaa. Muuten on liian kiire pysyä Mamin perässä. Mami kävi Thaimaassa reissulla ja potee nyt jotakin ilkeää mahapöpöä. Hiljaista on kun mami ei jaksa mitään...no tein hänelle tänään thaikanakeittoa, jota Mami söikin jopa melkein desilitran. Luultavasti se vähän Mamia piristää.

Koitan nyt vähän aktivoitua ja päivittää tekemisiäni vähän enemän jatkossa, vaikkakaan ei koskaan tiedä mitä eteen osuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti